Het verkrijgen van een  Medische verklaring

 

Een medische verklaring is soms nodig als u een bepaald beroep wilt uitoefenen, of als u een bepaalde sport gaat doen.

 

Als u de duiksport wilt gaan beoefenen bijvoorbeeld, heeft u een medische verklaring nodig.

 

Het is voor ons mogelijk om een groot aantal tests en keuringen te doen op medisch gebied. U kunt er dan ook op rekenen dat wij de juiste test of keuring kunnen uitvoeren, als u een medische verklaring nodig heeft. Wij verstrekken de medische verklaring die u nodig heeft.

 

Het is voor ons mogelijk om een combinatie te maken van verschillende soorten tests en keuringen. Hierdoor zijn wij in staat om elke medische verklaring die u nodig heeft te kunnen verstrekken. De keuringen en de test voor het verkrijgen van de medische verklaring worden afgenomen in Amsterdam of in Purmerend.

 

Als alle test zijn afgenomen, wordt de medische verklaring met u doorgenomen. Onze arts zal u dan ook adviseren, bijvoorbeeld over leefstijl, of over een eventuele noodzakelijke behandeling.

 

U kunt contact met ons opnemen als u geïnteresseerd bent in onze diensten. Wij kunnen u dan aangeven hoe wij tot een gedegen  medische verklaring zullen komen, en u op korte termijn in plannen voor noodzakelijke onderzoek voor de medische verklaring.

 

U kunt ons bereiken door te bellen naar 020 – 46 500 36 of door een mail te sturen naar  info@medicaleasy.nl .

 

Als we uw vragen hebben ontvangen, kunnen wij direct laten weten wat wij voor u kunnen doen als u een medische verklaring nodig heeft.