Medical Easy verzorgt uw arbo keuring in Amsterdam.

 

 Als binnen uw bedrijf uw werknemers moeten gekeurd worden, kunnen wij u een arbo keuring in Amsterdam aanbieden. In ons assortiment hebben wij verschillende keuringen en testen opgenomen.

 

Voor het uitvoeren van de arbo keuring in Amsterdam maken wij gebruik van gekwalificeerd en geaccrediteerd personeel. Mocht u interesse hebben in de keuringen via ons, neem dan svp contact. Onze gegevens vindt u op de contact pagina.

 

U ziet dat de gehanteerde prijzen zeer scherp zijn. Toch wordt elke arbo keuring in Amsterdam door ons zeer professioneel uitgevoerd. Naast het uitvoeren van de standaard arbo keuring in Amsterdam, kunnen wij u ook adviseren over hoe uw personeel gezond kan blijven.

 

Een bijkomend voordeel is dat wij onze keuringen in Amsterdam kunnen uitvoeren, zodat uw werknemers niet ver hoeven te reizen. Mocht u geïnteresseerd zijn in de “Arbo keuring Amsterdam”  zoals die door ons wordt aangeboden, dan vernemen wij dat graag van u.

 

Voor het verkrijgen van meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Medical Easy. Dat is mogelijk door te bellen naar 020 – 46 500 36 of door een mail te sturen naar  info@medicaleasy.nl.

 

Wij laten u dan direct weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van arbo keuring in Amsterdam.